diumenge, 23 de desembre del 2007

Barça - Madrid


Per fi ha arribat aquell dia que tothom diu: "Si només són tres punts..." i una merda! tots sabem que és molt més que això, fins i tot serveix per "salvar" temporades.... que li preguntin a Overmars & cia.
Res, que s'ha de guanyar 5-0 amb hattrick de Bojan, un de eto'o i un altre de Guddy (Punts Robert, tot i que jo sempre li he donat crèdit al bacallà). Per si us voleu calentar abans del partit, visiteu " fansdelmadrid.blogspot.com" més crescuts no poden estar.... Que la força de Denzel ens acompanyi!

(Pels frikis, a la pel·lícula "Remember the Titans"on hi surt Denzel Washington, la filla de l'entrenador blanc, és ni més ni menys que Claire Bennet de Heroes amb uns 7 anyets! mire-ho aquí: http://imdb.com/name/nm0659363/ )

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Gurassu!!! Grande un nou blog on poder entrar a diari! (espero que no sigui com el de Berná que actualitza només los años bisiestos).

Per ara, ENORME la foto de Vegas i Pequeño Capitán!!! Quin riure aquell cotxe... des dels Panthers Crossing crec q veig la vida d'una altra manera ^_^.

Jo tb confio en Eidur, però sempre i quan estigui de mitjapunta ofensiu - de mític "ariete" PCFutbolero és HORRIBLE! -.

Ja comentarem per aquí què tal el derbi; Visca el Barça i visca Bojan!! Jo pronostico 3-1, un bon Yayardo, Etoo i el Gaúxo, però un "VanNess"telroy -carrer de SanFrancisco- ens el jalem saaagu.

Jorx ha dit...

jajaaj vanNess..... i pequeño capitan és un mite a seguir!
espero actualitzar relativament basatnt, pro no sé si estaré a l'alçada de Dios Omarium

Anònim ha dit...

uo!!! Shounnnnen BAAAAATTTOOOOOOO!!!! XD

Omar ha dit...

Jajaja! Dios Omarium et dessitja un bon blog (y feliz navidad).

(i que guanyi el Barça... però tb m'ho desitjo a mi ^_^)

Unknown ha dit...

Vaia pou ahir al vespre!!!

No sé que és pitjor, si veure'l al camp o per la tele, o bé escoltar Carrusel Deportivo i sentir-se impotent davant de les oportunitats fallades pels blaugranes!!! Manolo Lama fent-se palles amb Sant Iker Casillas cansa ja...

Espero que el 2008 sigui millor que el 2007, els 7 punts de diferència en retallin ràpid ràpid, i que el meu Dépor deixi de fer el pena i es salvi (no volem derbis gallecs a 2a divisió).

Bon Nadal a tothom!!