dijous, 17 de gener del 2008

Arcade Fire

Gran grup, gran disc, gran cançó...



El clip és en honor al mallorca.

4 comentaris:

Unknown ha dit...

La cançó d'Arcade Fire, mola!! NO CARS GO!!!

Cal que penjis el gol d'Ibagaza narrat pels comentaristes d'Al-Jazeera Sports o de SuPutaMadreDeArabia Sports? Ja saps que jo sempre em quedaré amb Manolo Lama... "Y colorín colorado, el Madrid ELIMINADO!!!". Grande Carrusel!!!

Omar ha dit...

Jo flipo: el millor partit de la temporada del Madrid segons tothom (un hueeevo c'ocasions, bona actitud...) .....i els eliminen sense fotre un puto gol a casa! :o|

Sembla que ens haguem canviat els papers: el Barça no fot res (més que actitud, pq ocasions no gaires, i bon joc, home... es pot aspirar a més) i sense fotre res UNA ocasió d'Henry val passar a quarts... Una mica del pal Baptista al Camp Nou..

I ells a suar la "gota gorda" i res! XD

PD: Grande "y colorín colorado el Madrid eliminado".

Anònim ha dit...

El gol d'Ibagaza és MAQUISSIM, m'encanta q els hagin donat pel cul d'una vegada! Tant "la mejor primera vuelta de la historia (de la liga de 3 puntos)"... doncs a la merda.

A veure si l'Atlètic de Madrid els guanya d'una puta vegada, q a nosaltres sempre ens la lien i contra el Madrid es fan les caques. Vamos Kun!

I al Barça a veure si torna Messi ja d'un cop, que la delantera "Giovanni-Henry-Iniesta" anda q no és per sortir del pas.

Però lo pitjor? S'acosta el 31 de Gener, i la notícia de "Ronnie se vende por un pastón" no arriba. Hem tardat massa, mes amis!

Anònim ha dit...

sisi per fi el madrid ha rebut la seva propia medicina....